Puppycursus

Geschikt voor: puppy’s van 9 weken tot 6 maanden
Dagen: Maandagmiddag (13.45  uur)-, dinsdagavond (18.15 uur) , donderdagavond (18.00 uur), vrijdagochtend (10.30 uur) of zaterdagochtend (9.55 of 10.40 uur). De eerste les is altijd eenmalig op dinsdag om 17.30 uur
Cursusopbouw: 10 lessen van 45 minuten
Oefeningen: Liggen, zitten, luisteren naar de naam, netjes meelopen aan de riem, hier komen, zelfbeheersing, commando ‘nee’, socialisatie

Groepsgrootte: max. 6 cursisten

De hierboven genoemde oefeningen worden spelenderwijs aangeleerd aan de pup. Iedere pup leert anders en iedere pup heeft andere kwaliteiten. Hier proberen we tijdens de lessen zoveel mogelijk rekening mee te houden, we trainen op het tempo van de pup en eigenaar. Op deze manier is het voor iedereen haalbaar om de oefeningen aan het eind van de cursus te beheersen.  

De puppycursus bestaat bij ons uit groepslessen waarbij u meteen in kunt stromen. U hoeft dus nooit lang te wachten voordat u kunt beginnen! De cursus bestaat uit 10 lessen van 45 minuten. Een half uur hiervan zijn we echt aan het trainen met de pup, het overige kwartier is een theoriestukje waarbij u al uw vragen kunt stellen. Hierin worden ook adviezen gegeven over puppygedrag. Bijvoorbeeld: Hoe krijgt u uw pup zindelijk? Hoe zorg ik dat mijn pup niet tegen bezoek op springt? Hoe kan ik mijn pup het beste socialiseren? etc.

De eerste les van de puppycursus vindt altijd plaats op dinsdag om 17.30 uur. U dient zich hiervoor aan te melden!  De eerste les op dinsdag is eenmalig, hierna kunt u een dag en tijd kiezen die u het beste uitkomt. Deze eerste les doen we zodat we alle tijd krijgen om onze trainingsmethode uit te leggen en te oefenen zodat u zonder problemen kunt instromen in een groep. Tijdens deze eerste les kunt u uiteraard alle vragen stellen die u op dat moment heeft. 

De kosten voor de puppycursus bedragen 150 euro (incl. BTW) voor 10 lessen van 45 minuten. (inclusief een puppygids en u kunt thuis online video’s bekijken van de oefeningen uit de cursus).

Interesse in de puppycursus? Stuur dan een mailtje naar info@hondenschoolalert.nl