Puppycursus

Geschikt voor: puppy’s van 8 weken tot 6 maanden
Dagen: Maandagmiddag (14 uur of 17 uur)-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- vrijdagavond (17.30 uur of 18.30 uur), zaterdagochtend (10.00 uur) (eerste les is altijd eenmalig op dinsdag om 17.30 uur)
Cursusopbouw: 10 lessen van 1 uur
Oefeningen: Liggen, zitten, netjes meelopen aan de riem, hier komen, zelfbeheersing, socialisatie
Groepsgrootte: max. 6 cursisten

De hierboven genoemde oefeningen worden spelenderwijs aangeleerd aan de pup. Iedere pup leert anders en iedere pup heeft andere kwaliteiten. Hier proberen we tijdens de lessen zoveel mogelijk rekening mee te houden, we trainen op het tempo van de pup en eigenaar. Op deze manier is het voor iedereen haalbaar om de oefeningen aan het eind van de cursus te beheersen.  

De puppycursus bestaat bij ons uit groepslessen waarbij u meteen in kunt stromen. U hoeft dus nooit lang te wachten voordat u kunt beginnen! De cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur. Een half uur hiervan zijn we echt aan het trainen met de pup, het andere half uur is een theoriestukje waarbij u al uw vragen kunt stellen onder het genot van een kopje thee of koffie. Hierin worden ook adviezen gegeven over puppygedrag. Bijvoorbeeld: Hoe krijgt u uw pup zindelijk? Hoe zorg ik dat mijn pup niet tegen bezoek op springt? Hoe kan ik mijn pup het beste socialiseren? etc.

De eerste les van de puppycursus vindt altijd plaats op dinsdag om 17.30 uur. U dient zich hiervoor aan te melden!  De eerste les op dinsdag is eenmalig, hierna kunt u een dag en tijd kiezen die u het beste uitkomt. Deze eerste les doen we zodat we alle tijd krijgen om onze trainingsmethode uit te leggen en te oefenen zodat u zonder problemen kunt instromen in een groep. Tijdens deze eerste les kunt u uiteraard alle vragen stellen die u op dat moment heeft. 

De puppycursus kost 125 euro (incl. BTW) voor 10 lessen van ongeveer 1 uur. 

Interesse in de puppycursus? Klik hier om het contactformulier in te vullen.